Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدحسین حسینی روز چهارشنبه در بازدید از دادگستری بیجار اظهار داشت: در ۱۰ ماهه امسال تعداد ۲۰ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده به دادگستری و شورای حل اختلاف بیجار وارد شده که از این تعداد ۲۰ هزار و ۹۲۴ پرونده آن مختومه شده و منجر به صدور رای شده است .

وی افزود: از مجموع پرونده‌های وارده به مراجع قضایی بیجار شش هزار و ۸۸۶ پرونده به دادگاه و هشت هزار و ۷۷۱ پرونده به دادسرا و پنج هزار و ۳۱۴ فقره پرونده به شورای حل اختلاف وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای قضایی استان  کردستان افزود: اعمال نظارت‌های قانونی مستمر پیوسته از سوی دادستان‌ها نسبت به عملکرد قضات در صدور قرارهای تامین کیفری ضروری بوده و دادگستری مکلف به اجرای سیاست‌ها و دستورالعمل‌های قوه قضاییه و توجه به مسائل و مشکلات قضایی و ساماندهی و پایش وضعیت زندانیان ضروری است.

حجت‌السلام حسینی افزود:‌ از برنامه‌های ایام الله دهه فجر امسال دستگاه قضایی، دیدار چهره به چهره مسوولین قضایی و همه قضات استان با زندانیان با هدف رسیدگی به امور زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان  است.

وی به همراه معاونین خود از بخش‌های مختلف دادسرا و محاکم این حوزه های قضایی بازدید و ضمن رسیدگی به مشکلات حقوقی برخی از مراجعین، دستورات لازم برای حل مشکلات آن‌ها را صادر کرد.

وی ضمن نظارت بر حُسن انجام امور و مشاهده روند رسیدگی‌ها در شعب مختلف، از سوی مسوولین مربوطه در جریان آمار ورودی و موجودی پرونده‌ها قرار گرفت.

حجت‌الاسلام حسینی اظهار داشت : در ۱۰ ماهه سال جاری تعداد ۲ هزار و  ۴۰۶ فقره پرونده به دادگستری و شورای حل اختلاف این حوزه قضایی وارد شده که از این تعداد ۲ هزار و ۹۳۵ فقره آن مختومه شده است و همچنین بیش از ۹۰ درصد از ابلاغات این حوزه قضایی نیز بصورت الکترونیکی صادر می شود .

بررسی پرونده تعدادی از زندانیان به طور ویژه و گفت و  گوی چهره به چهره با تنی چند از مددجویان و استماع مهمترین مشکلات مطروحه از سوی آنان و صدور دستور پیگیری موارد و درخواست‌های طرح شده از اصلی‌ترین محورهای این بازدیدها بود.

رییس کل دادگستری استان کردستان همچنین از حوزه قضایی بخش حسن آباد یاسوکند که در ۷۰ کیلومتری شهرستان بیجار و ۲۲۰ کیلومتری مرکز استان کردستان قرار دارد ، بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات قضات و کارکنان آن حوزه قضایی قرار گرفت .

برچسب‌ها کانون وکلای دادگستری کردستان کردستان بیجار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان بیجار کردستان بیجار اخبار کنکور حوزه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: بیشترین آمار پرونده ها در استان مازندران مباحث مالی یا مربوط به اثبات مالکیت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری استان مازندران در نخستین نشست قضایی استان با تاکید بر اینکه عملکرد قضات باید تبلور عدالت در جامعه باشد اظهار داشت: دادگاه‌های تجدید نظر عالی‌ترین مرجع تصمیم گیری هر استان است که می‌تواند در ماهیت پرونده‌ها وارد شود.

وی با بیان اینکه دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را می‌تواند نقض کند تصریح کرد: ختم رسیدگی در این مرحله صورت می‌گیرد و از حساسیت بالایی برخوردار است. 

رئیس دستگاه قضا در مازندران افزود: ورودی پرونده‌ها به دادگاه تجدید نظر استان مازندران بسیار زیاد است و رسیدگی نیز طاقت فرسا و سخت است و لازم است در خط مقدم پرونده‌های سنگین و خاص استان، مجری عدالت باشیم. 

رئیس شورای قضایی دادگستری مازندران اظهار کرد: بیشترین آمار پرونده در استان مازندران مباحث مالی یا مباحث مربوط به اثبات مالکیت است و خصوصا زمین‌های کشاورزی فاقد سند که طبق آمار اداره ثبت اسناد حدود 20 درصد از کل اراضی استان را شامل می‌شود.

 پوریانی افزود: صدور سند مالکیت و اجرای حد نگاری باعث چندین برابر شدن اعتبار زمین‌ها شده و سبب کاهش ورودی پرونده‌های تصرف غیر قانونی به دادگستری می‌شود. 

پوریانی افزود: مازندران  120 هزار واحد مسکونی غیرمجاز  و 900 هزار واحد مسکونی خالی دارد که این موارد باید تعیین تکلیف شود.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: همه قضات تجدید نظر که در مسند مدیریت هستند می‌دانند مدیریت در این مجموعه امری بسیار دشوار بوده و با دستگاه های دیگر اجرایی متفاوت است.

وی بر رعایت اخلاقیات تاکید کرد و با بیان اینکه باید در جامعه اخلاق نهادینه و رعایت شود تا جرائم کاهش یابد تصریح کرد: استقلال دستگاه قضایی به دلیل حضور همکارانی است که جهت احقاق حق مردم تلاش می‌کنند.

 رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه برنامه هایی که در سند تحول قضایی به استان ابلاغ شده باید به صورت میدانی  اجرا شود گفت: یکسال است که مازندران استان پایلوت و آزمایشی برای رسیدگی به پرونده های الکترونیک قضایی در نظر گرفته شده و شمار دانش آموخته‌های حقوق زیاد است به همین دلیل در موارد بسیاری مسئولیت اجرایی کردن دستورات جدید قوه را بر عهده داریم.

پوریانی خواهان پاسخگو و انتقاد پذیر بودن مدیر شد و گفت: در مسند قضا سختی کار بسیار بالاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷