Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی با بیان این که ۷ دفتر خدمات الکترونیکی قضایی در خراسان جنوبی راه اندازی شده است گفت: از ابتدای امسال بیش از ۳۵۰ هزار ابلاغیه صادر شده که از این تعداد ۲۰۰ هزار ابلاغیه الکترونیکی بوده است.

عباس اسماعیلی، معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی وقضایی خبرگزاری میزان به تشریح اقدامات انجام شده در این معاونت پرداخت و گفت: قوه قضاییه از مرداد سال گذشته در اجرای ماده ۱۷۵ و ۱۷۶ قانون عالی دادرسی کیفری، اقدام به راه‌اندازی ثبت نام ابلاغ الکترونیکی اوراق قضایی در تمام کشور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در خراسان جنوبی نیز هم پای سایر دادگستری‌های کشور در ورودی‌های دادگستری افرادی مستقر شده‌اند و ثبت نام الکترونیکی از افراد انجام می‌شود.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی اظهار کرد: در گذشته که ابلاغ به صورت سنتی انجام می‌شد آدرس‌ها شناسایی نمی‌شد و یا افراد نقل مکان کرده بودند و یا آدرس‌هایی که داده می‌شد وجود خارجی نداشت و امکان شناسایی افراد نبود.

اسماعیلی حفظ حریم خصوصی افراد را یکی از مهمترین مزایای راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیکی بیان کرد و گفت: کاهش زمان رسیدگی، کاهش هزینه‌ها و شناسایی محکومین حرفه‌ای و سابقه‌دار از دیگر مزایای سامانه ابلاغ الکترونیکی است.

وی با بیان این‌که از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۵۰ هزار ابلاغیه صادر شده است، افزود: از این تعداد ابلاغیه ۲۰۰ هزار ابلاغیه الکترونیکی بوده است و بعد از صدور هر ابلاغیه یک پیامک به فرد داده می‌شود و کمتر از یک و نیم روز توسط مخاطب مشاهده شده است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان‌جنوبی با بیان این‌که ۷۸ درصد ابلاغیه‌ها به صورت واقعی بوده است، گفت: تعداد ابلاغیه‌های سنتی از ۲۷ درصد تجاوز نکرده است و تاکنون بیش از ۱۰ درصد مردم خراسان جنوبی در سامانه ثنا (ثبت نام ابلاغ الکترونیکی) ثبت‌نام کرده‌اند.

اسماعیلی از راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی خبر داد و تصریح کرد: در خراسان‌جنوبی ۷ دفتر خدمات الکترونیکی قضایی راه اندازی شده است که دو دفتر در بیرجند و سایر دفاتر در شهر‌های طبس، بشرویه، قائن، نیمبلوک و فردوس افتتاح شده‌اند و با ایجاد این دفاتر دیگر نیازی به مراجعه به دادگستری‌ها وجود ندارد.

وی با بیان این‌که در فاز اول، دادخواست‌های حقوقی در صلاحیت محاکم در این دفاتر انجام می‌شود، افزود: از این هفته دادخواست‌های تجدیدنظر و دادخواست‌های حقوقی در صلاحیت شورا‌های حل اختلاف، انجام امور اداری دادخواست‌ها در دفاتر خدمات قضایی انجام خواهد گرفت و در حقیقت دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی انجام امور اداری دعاوی حقوقی توسط خود مردم است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی با بیان این‌که در حال حاضر بیش از ۶۵ درصد ابلاغیه‌ها به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، گفت: با ایجاد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی امکان ارسال دادخواست به کلیه نقاط کشور فراهم شده است و نیازی به مراجعه حضوری نیست.

اسماعیلی، "هر شهروند یک شناسه قضایی" را شعار قوه قضاییه بیان کرد و خاطرنشان کرد: تمام افراد می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند و در ورودی دادگستری‌های خراسان جنوبی به صورت رایگان ثبت نام انجام می‌شود.

وی افزود: مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در سامانه ثنا کارت ملی، کد پستی و شماره تلفن همراه که شخص در زمان ثبت نام به همراه دارد و همچنین امکان ویرایش اطلاعات در این سامانه وجود دارد.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی با بیان این‌که در آینده لوایح تقدیری از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی انجام خواهد شد، گفت: ارائه هر گونه خدمات قضایی به افراد حقیقی و حقوقی منوط به ثبت نام اوراق قضایی است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خراسان‌ جنوبی از پرداخت بیش از ۱۰۶ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه صندوق امداد ولایت در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا گرامی‌نسب با اعلام این خبر اظهار داشت: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان خراسان جنوبی سال گذشته در مجموع 7 هزار و 159 فقره وام به میزان 105 میلیارد و 988 میلیون تومان به تفکیک 501 فقره تسهیلات به ارزش 17 میلیارد و 428 میلیون تومان در حوزه اشتغال و خودکفایی، و مبلغ 21 میلیارد و 827 میلیون تومان تسهیلات مسکن به یک هزار و 161 نفر پرداخت کرده است. 

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خراسان‌ جنوبی گفت: علاوه بر این تسهیلات، 5 هزار و 147 فقره تسهیلات کارگشایی به مبلغ 61 میلیارد و 73 میلیون تومان و 350 فقره تسهیلات فرهنگی شامل کمک هزینه تحصیل دانشجویان به مبلغ 5 میلیارد و 660 میلیون تومان پرداخت شده است. 

وی ادامه داد: این صندوق با هدف تجمیع و مدیریت منابع مالی سازمانی و ظرفیت‌های مالی و اعتباری نیکوکاران از یک‌سو و گره‌گشایی از نیازمندی هموطنان از سوی دیگر گام در عرصه فعالیت پولی و مالی، با نیت غیرانتفاعی و خیرخواهانه گذاشته است و خیرین می‌توانند با افتتاح حساب قرض‌الحسنه در این صندوق علاوه بر برخورداری از اجر معنوی پرداخت تسهیلات به نیازمندان به کاهش صف انتظار اقشار آسیب‌پذیر در دریافت وام قرض‌الحسنه کمک کنند.

ارائه 13 هزار خدمت مشاوره تخصصی به مددجویان خراسان‌جنوبی 

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان جنوبی نیز از ارائه بیش از 13 هزار خدمت مشاوره تخصصی به مددجویان استان در سال گذشته خبر داد. 

 جمشید سورگی گفت: بهره‌مندی همه اقشار جامعه تحت حمایت از  خدمات مشاوره‌ای یک ضرورت در رشد روانی و اجتماعی آنان است و  ارائه خدمات با کیفیت مشاوره‌ای  برای خانواده‌های تحت حمایت در اولویت برنامه‌های این نهاد  قرار دارد.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: 7 مشاور همکار و 11 مشاور برون سپار، ارائه خدمات روانشناسی  و مشاوره‌ای به خانواده‌های تحت حمایت را برعهده دارند.

سورگی با بیان این‌که بیشترین مشکلات مراجعین حوزه مشاوره به ترتیب مربوط به مشکلات خانوادگی و زناشویی، ارتباطی و آموزشی است ادامه داد: در سال گذشته تعداد 13 هزار و 426  جلسه خدمت مشاوره در قالب مشاوره‌های فردی و گروهی  انجام شده است که از نتایج مثبت آن می‌توان به ازدواج مجدد 103 نفر از زنان مطلقه و فوت سرپرست حائز شرایط ازدواج مجدد اشاره کرد.

وی با اشاره به نقش بی بدیل مشاوره درست و به‌هنگام در کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: 69 نفر از مددجویان درگیر آسیب اعتیاد پس از دریافت خدمات تخصصی مشاوره و ترغیب به ترک اعتیاد، به مراکز مربوطه معرفی و اکنون بهبود یافته و کماکان خدمات مشاوره‌ای را دریافت تا از بازگشت مجدد آنان به آسیب جلوگیری شود.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تمامی خدمات تخصصی مشاوره روانشناسی را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • از سرگیری عمره‌ دانشجویی از هفته جاری/ دور جدید اعزام به عمره از ابتدای ماه صفر
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون